Mina samlade berättelser

Händelser från förr

En samling anekdoter från mina äventyrliga resor, stora som små. Här har jag samlat fysiska, psykiskt jobbiga samt fantastiskt roliga händelser som av olika anledningar etsat sig fast i mitt minne. Tanken är att du ska kunna ta en kaffe och samtidigt ta del av mina upplevelser. Skriven till Elsa min dotter att ta del av i framtiden.
Daniel Vilhelmsson Wesén
Australien

In-checkningen

Grammen var räknade, cykellådan var packad och stängd för sista gången. Allt var med! Jag tog tåget till Kastrups flygplats. Äntligen! Jag hade 560 mil cykling och 115 dagar äventyr framför mig. Väl framme vid disken kunde jag inte checka in och hon sa något där bakom datan som jag inte uppfattade. Jag gick till deras kontor och visade mina biljetter. Det visade sig stämma med avgångstiden och dagens datum men jag skulle åkt för precis 1 månad sedan enligt biljetten! Vilket aldrig varit aktuellt! Hon synade mig en stund. Hjälmen på huvudet, cykelskorna på fötterna samt den enorma wellpapps lådan med cykeln i bredvid mig. Hon knappade bra länge på tangentbordet där inne bakom glaset. Gav mig nya biljetter och sa sedan njut av resan!